Video: Ogier ja M-Spordi boss vahetavad viisakusi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: JANEK SKARZYNSKI/AFP

Täna tuli uudis, et M-Spordi boss Malcolm Wilson on asunud aktiivselt jahtima neljakordset maailmameistrit Sebastien Ogier’d. Tunnustatud autoralli ajakirjanik Colin Clark otsis eile üles video, mis lausa kiirgab meeste omavahelisest austusest.

Eelmisel rallifoorumil peetud vestluses tunnistas Ogier’, et imetleb Wilsoni tööd ning tunneb kahetsust, et pole temaga koostööd teinud. «Olen alati Malcolmi imetlenud. Ma austan teda väga. Ma küll ei saa öelda, et kahetsen Fordiga mitteliitumist, kuid kahtsen seda, et ei saanud Malcolmiga koostööd teha. Aga kunagi ei tea, praegu ei tundu see küll tõenäoline, aga ära iial ütle iial,» rääkis Ogier. Siis ta muidugi veel ei teadnud, mida Volkswageni kõrged juhid tagatubades arutavad.

Samal foorumil tunnistasid nii Ogier kui Wilson, et olid koostööle väga lähedal. «Oleme seda arutanud,» sõnas Wilson naeratades. Jutuajamise moderaator Clark uuris seepeale, kui lähedal kokkuleppele oldi. «Olime lähedal,» ütles Ogier. «Jah, olime üpriski lähedal,» muheles Wilson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles