Ivanovi laeks jäi kodusel tunriiril veerandfinaal

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov
Vladimir Ivanov Foto: Eesti Tenniseliit

Laagri tennisekeskuses toimuval Paf Openil oli eestlastest ainsana võistlemas veel Vladimir Ivanov (ATP 538.), kes täna kohtus veerandfinaalis Niels Lootsmaga (ATP 628.).

Eestlastele on Lootsma tuttav möödunud aasta Paf Openilt, kui nad Kenneth Raismaga nii Tallinnas kui Pärnus paarismängu võitsid. 22-aastane hollandlane on tänavu heas hoos ka üksikmängus. Oktoobris Tšehhis toimunud Future turniiridel jõudis ta mõlemal korral finaali ja kaotas seal napilt Tšehhi tennisistile Petr Michnevile (ATP 328.). Laagris oli ta veerandfinaali jõudmiseks alistanud kaasmaalase Bart Stevensi ja usbeki Temur Ismailovi (ATP 533.).

Täna mängis Lootsma väga kindlalt, kohe esimeses geimis lõi kolm serviässa ja tal oli rohkem õnne piiripallidel. Ivanov jäi esimeses setis 1:4 kaotusseisu, kuid tuli sellest välja ja tasakaalustas seisu. 11.  geimis oli tal ka kaks murdepalli, mida ei suutnud realiseerida. Küll aga õnnestus murdepall ja sett 7:5 võita Lootsmal.

Teises setis jäi Ivanov samuti 1:4 kaotusseisu ja servigeimi tagasi murda tal ei õnnestunud. Lootsma lõpetas mängu nelja järjestikuse ässaga (kokku mängus 11).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles