Djokovic andis Murrayle elu võimaluse tõusta maailma esireketiks

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novak Djokovic
Novak Djokovic Foto: MICHEL EULER/AP

Maailma esireket Novak Djokovic kaotas Pariisis toimuva tenniseturniiri veerandfinaalis Marin Cilicile 4:6, 6:7 (2), mis tähendab, et šotlasel Andy Murrayl on suurepärane võimalus tõusta tennisemaailma uueks esinumbriks.

Djokovic pidi oma positsiooni säilitamiseks jõudma vähemalt finaali. Kui aga Murray jõuab vähemalt finaali, on tal piisavalt punkte, et esireketiks tõusta. Täna kohtub ta Pariisis veerandfinaalis Tomas Berdychiga, võidu korral mängiks Murray poolfinaalis kas Jo-Wilfried Tsonga või Milos Raoniciga.

Murray on maailma paremuselt teine meestennisist olnud kokku 76 nädalat, esimest korda tõusis ta sellele kohale 2009. aastal. 29-aastasest Murrayst saaks ühtlasi vanim esimest korda esireketiks tõusnud mängija, seni on see rekord John Newcombe’i käes, kes jõudis selle saavutuseni 30-aastaselt, 1974. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles