Video: Euroliigas peeti kahe lisaajaga mäng, Žalgiris sai napi kaotuse

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paulius Jankunas (esiplaanil).
Paulius Jankunas (esiplaanil). Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas sai Kaunase Žalgiris tabelisse kirja juba neljanda kaotuse, jäädes täna 80:83 alla Istanbuli Darussafaka Dogusile. 

Žalgiris võitis avaveerandi tervelt kümne punktiga ning juhtis poolajal üheksaga. Istanbuli klubi tegi aga võimsa kolmanda veerandi, mis võideti 35:21. Viimasel veerandil Türgi klubi edu käest enam andnud.

Žalgirise poolt viskas 21 punkti ja võttis 11 lauapalli Paulius Jankunas, samuti 21 silma sai kirja Leo Westermann. Võitjate parimatena tõid 16 punkti nii Adrien Moerman kui Scottie Wilbekin. Žalgiris on liigatabelis eelviimasel kohal, Istanbuli klubi on tabeli keskel, olles kogunud kolm võitu ja kaks kaotust.

Istanbuli Anadolu Efes ja Ateena Panathinaikose vahelise mängu võitja selgus alles teisel lisaajal, kui tabelisse kirjutas oma teise võidu Anadolu Efes numbritega 91:83. Kumbki meeskond ei pääsenud mängu jooksul rohkem ette kui kaheksa punktiga. Võitjate parim oli 17 punkti visanud Thomas Heurtel, kaotajate poolelt tegi enim skoori K.C Rivers, kes sai kirja 15 silma ja aitas meeskonna teisele lisaajale. Istanbuli klubi on tabelis kahe võidu ja kolme kaotusega 13., Panathinaikosel on kolm võitu ja kaks kaotust, mis annab neile tabelis neljanda koha.

Vitoria Baskonia kirjutas tabelisse kolmanda võidu, kui oli 70:63 parem Belgradi Crvena Zvezdast. Baskide parimana tõid meeskonnale 16 punkti Shane Larkin ja Rodrigue Beaubois, Serbia klubi resultatiivseim oli 12 silma visanud Marko Guduric. Baskonial on tabelis kolm võitu ja kaks kaotust, Belgradi klubil aga kaks võitu ja kolm kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles