Kalev/Cramost lahkunud Janar Soo siirdus suurima konkurendi ridadesse

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Soo (palliga) Kalev/Cramo särgis.
Janar Soo (palliga) Kalev/Cramo särgis. Foto: Jaanus Lensment

Kalev/Cramo korvpallimeeskond teatas täna, et klubist lahkub Janar Soo. Veidi hiljem tuli avalikuks uudis, et Soo karjäär jätkub Kalevi suurima koduse konkurendi BC Tartu juures.

«Suur rõõm, et klubiga liitub üks eesti mängija ja usun, et ta on meile suureks abiks. Tagamängijaid meil küll on, kuid sellest hoolimata usun, et Janar leiab siin oma rolli,» rääkis Tartu peatreener Gert Kullamäe. «Vähetähtis ei ole seegi, et mees avaldas ise soovi Tartusse tulla ning mis mul sellise motiveeritud ja hea töössesuhtumisega mängija vastu olla saab. Ei ole Janariga isiklikult enne koostööd teinud, kuid olen temast palju positiivset kuulnud, niiet ootan tulevikku huviga.»

Kalevi teatest loeb välja, et Soo ja klubi läksid lahku vastastikkusel kokkuleppel. «Soovime Janar Soole kõrget lendu! BC Kalev/Cramo ja Janar Soo on jõudnud üksmeelele, et noor ja andekas mängumees vajab edasiseks arenguks rohkem mänguaega, kui klubi talle võimaldada saab. Seega täname Janarit meie klubi edusse antud panuse eest ja soovime talle kõigi sportlike eesmärkide täitumist,» teatas Kalev Facebooki vahendusel.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles