Ats Purje: ei tea, mis teisel poolajal täpselt juhtus

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ats Purje.
Ats Purje. Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpalli meistrivõistlustel kaotas Nõmme Kalju viimases voorus 1:2 Infonetile ning sai hooaja lõpuks kolmanda koha. Meistritiitli võitmiseks oleks täna pidanud vastased alistama ning esialgu tundus kõik sujuvat, kuna Ats Purje viis Kalju juba kolmandal minutil juhtima. Teisel poolajal võttis Infonet Ofosu Appiahi ja Sergei Mošnikovi väravate toel võidu.

«Infonet hakkas teisel poolajal teistmoodi mängima. Ei teagi, mis täpselt juhtus, kuid kindlasti ei võtnud meie asja lõdvemalt,» rääkis Purje pärast matši. «Eestis mängitakse ainult tiitli peale, kuna see toob mängijatele rahalisi lisaboonuseid. Teine ja kolmas koht on samuti toredad, kuna viivad Euroopasse, kuid tiitel on hoopis teine asi.»

Kalju sai hooaja kokkuvõttes kolmanda koha, teise koha sai täna 2:1 Florast jagu saanud Levadia. Tiitlikaitsja Flora jäi neljandaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles