Oliver Venno hea partii vedas meeskonna Türgis võiduni

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno.
Oliver Venno. Foto: Tairo Lutter

Võrkpalli Türgi meistrivõistluste neljandas voorus saavutas kahe kaotuse kõrvale teise võidu Eesti koondise diagonaalründaja Oliver Venno koduklubi Ankara Maliye Milli Piyango, kes oli neljas geimis üle Urfa meeskonnast. Venno tegi võitjate ridades kaasa kogu kohtumise ja kogus üleplatsimängijana 24 punkti. 

Türgi kõrgliiga kolmes esimeses voorus resultatiivselt mänginud Oliver Venno tegi ka täna silmapaistva etteaste, panustades võõrsil peetud mängus Maliye Milli Piyango 3:1 (17, -19, 16, 19) võitu tabeli viimase Urfa üle 24 punkti. Rünnakul suurepärast 58-protsendilist efektiivsust näidanud Venno 38 rünnakust koguni 22 lõppesid punktivõiduga. Eesti koondislane panustas võitu ka ühe blokipunkti ja ühe pallinguässa, teatab volley.ee.

Neljast mängust kaks võitnud ja turniiritabelis neljandaks tõusnud (mitmel konkurendil on neljanda vooru mäng veel pidamata) Maliye Milli Piyango peab viienda vooru vastasseisu algava nädala kolmapäeval, kohtudes kodusaalis tabelis tagapool asuva Tokati meeskonnaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles