Kohila naiskond jätkab euromängudega uuel aastal

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohila vs Belgradi Vizura.
Kohila vs Belgradi Vizura. Foto: Tairo Lutter

Kohila võrkpallinaiskond kaotas Meistrite liiga teises eelringis Belgradi Vižurale korduskohtumise 0:3 (20:25, 18:25, 15:25) ja jätkab euromänge astme võrra madalamal ehk CEV karikasarjas.

Teisipäeval Audentese spordihoones serblannadele võimsa viiegeimilise lahingu andnud Kohila alustas hästi ka korduskohtumist. Vižura läks küll juhtima nii 8:5 kui 13:11, ent siis sai Eesti klubi neli järjestikust punkti. Pärast seda hakkasid vastased aga aina enam serviga suruma ja Kohila vastuvõtt lagunes koost. Vižura läks juhtima 18:15 ja võitis avageimi 25:20, vahendab volley.ee.

Kahes järgmises jätkasid serblannad samal lainel ja panid oma paremuse veelgi enam maksma. Teises spurditi kohe ette 6:2 ja 8:3 ning kolmandas 3:0 ja 10:4. Matši lõpp pakkus küll järjepanu haaravaid pallivahetusi, mis vältasid enam kui pool minutit, ent kohtumise võitja suhtes oli kõik selleks ajaks juba otsustatud.

Serblannad olid täna paremad kõigis põhielementides. Serviässasid löödi tosin, Kohila neli tükki. Täpselt samad numbrid said mõlemad võistkonnad ka oma pallingu eksimuste lahtrisse. Kohila vastuvõtt oli aga vaid 26 protsenti ja rünnak 31. Vastaste näitajad aga 41 ja 51 protsenti. Blokipunkte kogus Serbia klubi 11 ja meie oma kaks. Eesti naiskonna edukaimana tõi Anastasia Gorina 11 punkti, Kertu Laak lisas kaheksa.

Kohila järgmiseks vastaseks on sakslaste Stuttgarti MTV Allianz, kellega kohtutakse CEV karikasarja 1/16-finaalis järgmise aasta alguses. Avamatš toimub Saksamaal ajavahemikul 10.-12. jaanuarini, korduskohtumine Eestis kaks nädalat hiljem.

Homme peab Meistrite liiga teise eelringi korduskohtumise Selver Tallinn, kes kohtub Belgradis Crvena Zvezdaga. Siin paaris võitis Eesti klubi avamängu 3:2.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles