NBA valitseva meistri ilus seeria jäi napilt ellu, James tegi ajalugu

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lebron James (keskel)
Lebron James (keskel) Foto: Bill Streicher/USA Today Sports

Korvpalliliigas NBA peeti möödunud ööl kaheksa mängu, oma kuuenda järjestikuse võidu võttis valitsev meister Cleveland Cavaliers. Meeskonna superstaar Lebron James jõudis öise mänguga NBA kõige resultatiivsemate mängijate esikümnesse.

Kui Cleveland pole veel kaotuskibedust tänavu tundnud, siis nende vastasele Philadelphia 76ersile oli tegemist juba viienda kaotusega, seekordne allajäämine tuli numbritega 101:102. Clevelandile tagas võidu Channing Frye, kes tabas minut enne mängu lõppu otsustava kolmese. Meeskonna liider oli aga James, kes viskas 25 punkti ning andis 14 korvisöötu, Frye arvele jäi 12 silma. Kaotajate parim oli Joel Embiid 22 punktiga.

James sai hakkama ka järjekordse ajaloolise saavutusega, jõudes NBA kõige resultiivsemate mängijate esikümnesse. Ta möödus Hakeem Olajuwonist ning on nüüd karjääri jooksul visanud 26 970 punkti. Tabelis 9. kohal olev Elvin Hayes kogus karjääri jooksul 27 313 silma.

Hooaja teise kaotuse teenis San Antonio Spurs, kes jäi 92:116 alla Los Angeles Clippersile. Avaveerandi 39:24 võitnud Clippers ei andnud kordagi oma edu käest ning sai Blake Griffini 28 punkti toel hooaja viienda võidu. Kaotajate parim oli LaMarcus Aldridge, visates 19 punkti.

Teised tulemused:

Oklahoma City Thunder - Minnesota Timberwolves 112:92

Detroit Pistons - Denver Nuggets 103:86

Indiana Pacers - Chicago Bulls 111:94

Orlando Magic - Washington Wizards 88:86

Atlanta Hawks - Houston Rockets 112:97

Milwaukee Bucks - Sacramento Kings 117:91

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles