Selver mängis Meistrite liigas maha 2:0 edu ja langes kuldse geimiga välja (2)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Selver - Belgradi Crvena Zvezda.
Tallinna Selver - Belgradi Crvena Zvezda. Foto: Tairo Lutter

Võrkpalli Meistrite liiga teise eelringi korduskohtumises Tallinna Selveri ja Belgradi klubi Crvena Zvezda vahel asus avamängu kodus 3:2 võitnud Selver võõrsil 2:0 juhtima, kuid kaotas seejärel mängu 2:3 (22, 18, -22, -11, -12) ja lõpuks ka edasipääseja otsustanud kuldse geimi 8:15. Lincoln Williams tõi tavapäraselt Selveri parimana 27 punkti, Oliver Orav lisas 15 ja Mihkel Tanila 10 punkti. Crvena Zvezda edukaim oli 19 punktiga Dušan Stojsavljevic.

Enne mängu:

Tallinnas toimunud mäng algas küll Selveri kahe geimivõiduga, ent oli tallinlastel peagi käest libisemas. Belgradi klubi viigistas mänguseisu ning oli viiendas geimis veel 11:6 ees, kuid eestlased ronisid raskest seisust välja ning otsustav geim võideti 19:17.

3:2 võit avamängust tähendab aga seda, et edasipääsemiseks tuleb täna kindlasti võita. Kaks geimivõitu viivad kordusmängu kuldsesse geimi, 3:0 või 3:1 võit tagab Selverile edasipääsu.

Sama vastasega on Selver ka varem Belgradis mänginud, küll aga madalamas sarjas. Hooajal 2007/2008 CEV Challenge Cupi kaheksandikfinaalis tagas Selverile edasipääsu Balkani põrgukatlas saadud kuldse geimi 15:10 edu. Neli aastat hiljem said punatähed revanši, kui CEV Cupi 1/16-finaali kohtumised võideti 3:2 võõrsil ja 3:0 kodus. 

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles