Galerii: poksiv senaator naasis ringi võidukalt

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Filipiinide poksitäht Manny Pacquiao naasis ringi edukalt, alistades WBO kergkeskkaalu tiitlimatšis Jessie Vargase.

Kohtunike ühehäälse otsusega võitjaks kuulutatud Pacquiao sai WBO tiitlivöö enda valdusesse juba kolmandat korda. Seitse kuud tagasi karjääri lõpetanud ning poliitikale keskenduda lubanud Pacquiao sai kahelt kohtunikult skoori 118:109, kolmas hindas Pacquiao võitu aga punktidega 114:113.

«Olen õnnelik, sest proovisin teda igas raundis pikali lüüa, ilma, et oleksin ise hooletu. Nüüd aga lähen tagasi senatisse. Võitlen järgmisena poksijaga, keda inimesed näha soovivad. Mina ise endale vastast ei vali, kelle iganes minu promootor välja valib, temaga ma võitlen,» sõnas Pacquiao ning täpsustas, et kõigi all pidas ta silmas ikkagi oma kaaluklassis olevaid poksijaid.

Tiitlivöö kaotanud Vargas palus fännidelt vabandust. «See oli väga tasavägine matš, mis meenutas malet. Tema kiirus üllatas mind alguses ning see äratas mind ka üles. Paciga võitlemine tegi mind ainult paremaks,» sõnas Vargas.

Pacquiaole oli võit poksiringis karjääri 59., kuuel korral on mees pidanud vastu võtma kaotuse, kahel korral on tema matš lõppenud viigiga. Vargas sai karjääri 27 võidu kõrvale teise kaotuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles