Venemaad esindav Eesti uisutaja sai Moskva GP-etapil teise koha

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Natalja Zabijako ja Aleksandr Enbert
Natalja Zabijako ja Aleksandr Enbert Foto: Sergei Fadeichev/Sergei Fadeichev/TASS

Kaks aastat tagasi Venemaa kodakondsuse võtnud Eesti iluuisutaja Natalja Zabijako sai koos enda paarilise Aleksandr Enbertiga Moskvas peetud GP-etapil paarissõidus teise koha.

Lühikava järel olid Zabijako ja Enbert 69,76 punktiga liidrid, edestades Saksamaad esindavaid Aljona Savchenkot ja Bruno Massot’d vaid 0,25 punktiga, kirjutab ERR sport.

Vabakavas olid aga Massot ja Savchenko, kes mäletatavasti koos oma eelmise paarilise Robin Szolkowyga võitis viis MM-kulda, omaette klassist – Saksamaa paar teenis kohtunikelt 138,38 punkti, Zabijako ja Enbert aga 128,01 punkti.

Kahe kava kokkuvõttes said Savchenko ja Massot 207,89 punktiga esikoha, Zabijako ja Enbert lõpetasid 197,77 punkti ja teise kohaga ning kolmanda koha said 188,74 punktiga Astahhova ja Rogonov.

Naiste üksiksõidus võttis kindla võidu mõlemas kavas parima tulemuse teinud venelanna Anna Pogorilaja, kes kogus 215,21 punkti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles