Hollandi tennisist võttis Tallinna turniirilt maksimumi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niels Lootsma
Niels Lootsma Foto: Eesti Tennise Liit

Laagri tennisekeskuses toimunud Paf Openil oli parimas hoos hollandlane Niels Lootsma (ATP 628.), kes võitis tiitli nii paarismängus kui üksikmängus.

Eestlastele on Lootsma tuttav möödunud aasta turniiridelt, kui nad Kenneth Raismaga nii Tallinnas kui Pärnus paarismängu võitsid. 22-aastane hollandlane on viimastel kuudel hästi esinenud üksikmängus. Oktoobris Tšehhis toimunud Future turniiridel jõudis ta mõlemal korral finaali ja kaotas seal napilt tšehh Petr Michnevile (ATP 328.).

Laagris oli ta finaali jõudmiseks alistanud kaasmaalase Bart Stevensi, usbeki Temur Ismailovi (ATP 533.), veerandfinaalis Vladimir Ivanovi (ATP 538.) ja poolfinaalis venelase Aleksander Vasilenko (ATP 676.). Tänases finaalis sai ta jagu ukrainlasest Marat Deviatiarovist (ATP 655.) tund ja 14 minutit kestnud mängus 6:2, 6:4. Paarismängus tuli Lootsma võitjaks koos kaasmaalasest partneri Botic Van de Zandschulpiga (ATP 517.)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles