Kõva sõna: Ott Kiivikas tuli MMil neljandaks

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Kiivikas
Ott Kiivikas Foto: EKFL

Ott Kiivikas võistles sellel nädalavahetusel Hispaanias Benidormis toimunud kulturismi maailmameistrivõistlustel ning saavutas neljanda koha. 

Kiivikas oli ühtlasi kõrgeima koha saanud eurooplane oma kategoorias, jäädes alla kolmanda koha saanud Kuveidi sportlasele Nasser Alsayyedile, teiseks tulnud Omaani esindajale Haitham Al-Zaidjalile ja MM-tiitli võitnud iraanlasele Sajad Niknampurile.

Kiivikase võistluskategooria (kulturism, kuni 85 kg) oli kõige osavõtjaterohkem – kokku 26 sportlast. Eelvõistluselt sai ta kindalt kümne parima sportlase hulka. Poolfinaalides paistis Kiivikas hästi silma ning sai kohe peakohtunikult esimese väljakutse, mis tähendas kindlat finaalipääsu. Finaalides sooritas ta ühtlasi ka väga hea vabakava. 

Kiivikase jaoks olid need järjekorras 17. maailmameistrivõistlused ning varasemalt oli ta jõudnud 11. korral esikümnesse, kolmel korral (2004., 2013. ja 2015. aastal) finaalidesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles