Flora ründaja lahkus klubist ja liitub Soome kõrgliigaga

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakari Tukiainen.
Sakari Tukiainen. Foto: Sander Ilvest

2015. aasta jaanuaris FC Flora jalgpalliklubiga liitunud soomlasest ründaja Sakari Tukiainen lahkus möödunud laupäeval lõppenud hooaja järel klubist ning liitus oma kodumaa kõrgliigaklubiga Rovaniemen Palloseura. 

Pikakasvuline ründaja saabus Tallinna 2015. hooaja ettevalmistusperioodil. Oma esimesel hooajal Floras lõi Sakari 14 mängus neli väravat ning pooleaastase laenuperioodi jooksul Viljandi Tulevikus 16 mänguga kuus väravat. Äsjalõppenud hooajal jäi Tukiaineni saagiks rohevalgete ridades 14 tabamust ning kuus resultatiivset söötu 26 mängus.

Floras veedetud ajast jäävad soomlasele enim meelde fännid ning juba Soomes viibides edastab ta oma tervitus- ja tänusõnad: «Tahan nende kahe suurepärase aasta eest ennekõike tänada meie poolehoidjaid ja fänne. Elasime koos üle raskeid hetki, aga saime ka koos rõõmustada. Minu jaoks on tulnud aeg edasi liikuda, teha järgmine samm ja olen väga põnevil. Florale ning fännidele soovin ikka ja alati ainult head!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles