Korvpallirahva ärev küsimus: kellest saab uus president?

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Ratas.
Jüri Ratas. Foto: Tairo Lutter

Eile saatis korvpalliliidu president Jüri Ratas klubidele kirja, milles loetles üles presidendiks olemise ajal tehtud suuremad tööd ning avaldas veendumust, et 18. detsembril saab alaliit endale uue ja võimeka juhi. Laupäeval Keskerakonna esimeheks saanud Ratas ise enam presidendiks ei kandideeri, samuti ei pidanud ta õigeks jääda korvpalli juhtimise juurde kasvõi juhatuse liikmena. «Leian, et eelmise presidendi juhatuses jätkamine oleks väga halb,» lausus ta. 

Ratas kinnitas, et pole endale järeltulija leidmiseks astunud ühtegi sammu, kuna presidendi peavad valima ikkagi alaliidu liikmed. Kui nii, ootavad korvpalliringkonda kiired päevad, sest neil, kes soovivad saada Eesti ühe olulisema spordiala juhiks, on oma kandidatuuri esitamiseks aega 15. novembrini. Pilk kalendrisse näitab, et see on tuleva nädala teisipäev.

Korvpalliliidu peasekretäri Keio Kuhi sõnul polnud vähemalt eilseks teada veel ühtegi kandidaati. Vähemalt mitte ametlikult väljaütlemiseks. Samas näib üsna ebatõenäoline, et Ratas ja praegune tegevjuhtkond pole uue presidendi leidmiseks midagi teinud. Lasta minna asjadel omasoodu, tähendaks käegalöömist viimaste aastate jooksul tehtud tööle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles