Mattias Käit peab minema operatsioonile ja jääb koondisest eemale

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mattias Käit (vasakul) Fulhami särgis palli taga ajamas.
Mattias Käit (vasakul) Fulhami särgis palli taga ajamas. Foto: Erakogu

JALGPALL. Oktoobris 2018. aasta MM-valikmängus Gibraltari võrku kaks palli löönud 18-aastane Eesti jalgpallikoondislane Mattias Käit peab sel nädalal minema operatsioonile, seetõttu tuleb pidada ka mängupaus.

Käit jäi mäletatavasti eemale oktoobrikuisest valikmängust Kreekaga, kuna tal kahtlustati sportlasesonga. Täna Inglismaal tehtud uuring tõestas, et toonastel kahtlustel oli alust, ning juba neljapäeval läheb Käit ka saareriigis operatsioonile.

Seega ei saa mängumees aidata ka Eesti koondist pühapäevases MM-valikmängus Belgiaga. Ründava poolkaitsjana tegutsev Käit pidas edasisi plaane ka koduklubi Fulhami füsioterapeudiga – jooksma saab ta taas hakata 5. detsembril ja individuaalsete treeningutega alustada 12. detsembril.

«Otsustasime, et pigem ei hakka kiirustama ja pigem kindla peale end välja ravida,» rääkis Fulhami U23 tiimi mängumees. «Hooaja teine pool on alles ees.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles