Mercedese boss: meistritiitli võitmine on nüüd Rosbergi enda kätes

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg ja Lewis Hamilton.
Nico Rosberg ja Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

F1 sarjas osaleva Mercedese meeskonna boss Toto Wolff sõnas nädalavahetusel eesootava Brasiilia etapi eel, et oma esimese meistritiitli võitmise võtmed on sakslase Nico Rosbergi käes.

Hooaja eelviimase etapi eel on Rosberg sõitjate arvestuses esikohal ning tema edu tiimikaaslase Lewis Hamiltoni ees on 19 punkti. Kui sakslane suudab Brasiilias esikohaga lõpetada, on tänavune meistritiitel tema oma. «Kõik on tema enda kätes,» tunnistas tähtsa nädalavahetuse eel Wolff.

«Oleme näinud mitmeid sõite, eriti just selle hooaja teises pooles, kus ta on suure pinge all hästi esinenud. Aga usun, et praegune uus olukord on vaimselt tema jaoks lihtsam, sest tal on vähem pinget peal, kuan tal on veel võimalus ka Abu Dhabis,» viitas Wolff asjaolule, et kui Rosberg peaks seekord esikohast ilma jääma, saab ta vajalikke punkte koguda ka hooaja viimasel GP-l.

Võidusõit Brasiilia etapil algab sel pühapäeval Eesti aja järgi kell 18.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles