Rahanappus suunas Pihod kasuliku otsuseni

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Ilves 8vasakult), Han Hendrik Piho ja Kail Piho harjutavad taas kõik koos Eestis.
Kristjan Ilves 8vasakult), Han Hendrik Piho ja Kail Piho harjutavad taas kõik koos Eestis. Foto: Tairo Lutter

Viimastel aastatel Norras hooajaks valmistunud kahevõistlejatest vennad Kail ja Han Hendrik Piho pidid rahanappuse tõttu ettevalmistuse plaane muutma ja korraldama enamiku treeninguid kodumaal oma vanematest vendadest treenerite juhendamisel. Vähemalt esialgu on spordimehed sunnitud käigu tulemustega rahul. 

«Tänavuse hooaja ettevalmistuses oli suurem rõhk hüpetel,» rääkis 25-aastane Kail Piho. «Tunnen juba praegu, et hüpped ongi läinud paremaks, kuid soovin enne võistlushooaja algust seisu veelgi parandada. Selles mõttes on lähinädalad väga olulised.»

Kuigi hüppetreeningute osakaal kasvas märgatavalt, ei tähenda see seda, et just hüpete arv oleks selgelt tõusnud. Väga põhjalikult tegeleti hüppeks vajalike tugilihaste arendamise ja toetavate treeningutega. Han Hendrik Piho sõnul on vähemalt testide põhjal näha, et võimsus on paranenud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles