Töö kaotanud Latvala kaalub teistes sarjades osalemist

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jari-Matti Latvala.
Jari-Matti Latvala. Foto: SCANPIX

Jari-Matti Latvala mänedžer Timo Jouhki on kindel, et Soome ralliäss sõidab ka tuleval hooajal WRC-sarjas. Kui seda aga ei juhtu, hoitakse silmad lahti ning kaalutakse teistes sarjades võistlemist.

Latvala plaanid löödi Volkswageni MM-sarjast loobumisega pea peale, kuid mänedžer Jouhki kinnitas soomlaste MTV-le, et töö uue tööandja otsimisel käib. «Oleme läbirääkimisi pidanud siin ja seal, kuid hetkel pole asjad veel selged. Olen pärast Volkswageni uudist olnud ühenduses kõikide meeskondadega,» sõnas Jouhki.

Latvala saatus peaks selguma lähinädalatel. «Võimalik, et olukord saab lahenduse juba sel nädalal, aga võib ka juhtuda, et läheb kauem. Loodetavasti on paari nädala jooksul asjad selged,» jätkas mänedžer.

Kui aga Latvalale tööandjat ei leita, vaatab soomlane vaheaastaks tõenäoliselt mõne teise sarja. «Võime osaleda ka mõnes muus sarjas, kuid usun siiski, et kõik laabub,» jätkas Jouhki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles