18 aastat Florasse kuulunud Frolov: lahkun kahetiste tunnetega

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flora vs Levadia. Andre Frolov (vasakul) ja Anton Mirantšuk.
Flora vs Levadia. Andre Frolov (vasakul) ja Anton Mirantšuk. Foto: Sander Ilvest

Eesti mullusest meisterklubist, tänavuse jalgpallihooaja neljandana lõpetanud Florast lahkuv poolkaitsja Andre Frolov lausus portaalile Soccernet.ee, et teda valdavad kahetised tunded.

«Sellest, et klubist hooaja lõpus lahkun, anti mulle mõista juba suvel!» rääkis tänavu oma viimaste aastate madalaima arvu mänge Flora esindusmeeskonna eest pidanud Frolov. «Floras on olnud raskeid, keerulisi, ilusaid ja kuldseid hetki. Üldiselt olen rahul oma panusega klubisse, kuid kindlasti oleksin saanud rohkem anda. Kahjuks lahkun kahetiste tunnetega. Flora ei jää minu südamesse kindlasti nii, nagu oleksin ise seda varem ette kujutanud,» jättis Frolov õhku rippuma selle, miks tal on kahetised tunded, soovimata midagi enamat täpsustada.

Flora teatas eile, et klubist lahkuvad nii Frolov kui ka kogenud vasakkaitsja Markus Jürgenson. Tartlane Jürgenson, kes liitus Floraga 2009. aastal, käis klubis veedetud aja jooksul Flora eest platsil 306 korda ning lõi neis kohtumistes kokku 56 väravat. 2014. ja 2015. aastal valiti Jürgenson Flora fännide poolt meeskonna parimaks mängijaks. Flora kasvandik Frolov tegi oma debüüdi esindusmeeskonna eest Jürgensoniga samal aastal. 230 kohtumises, kus Frolov väljakule jooksis, lõi ta 41 väravat.

Samuti on Floraga juba hüvasti jätnud soomlasest ründaja Sakari Tukiainen, kes siirdub tagasi kodumaale ja liitub kõrgliigaklubi Rovaniemen Palloseuraga. Kaks aastat Floras mänginud Tukiainen lõi mullu 14 mängus neli väravat ning aasta teises pooles pooleaastase laenuperioodi jooksul Viljandi Tulevikus 16 mänguga kuus väravat. Äsjalõppenud hooajal jäi Tukiaineni saagiks rohevalgete ridades 14 tabamust ning kuus resultatiivset söötu 26 mängus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles