Piltuudis: Messi ehmatas avalikkust süsimustaks tätoveeritud jalaga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi uus tätoveering püüab pilke.
Lionel Messi uus tätoveering püüab pilke. Foto: SCANPIX

Barcelona ja Argentina koondise ründetäht Lionel Messi on viimastel aastatel pööranud kõvasti tähelepanu oma keha kaunistamisele, tema uusim tätoveering paneb aga suure osa jalgpallisõpradest kulmu kergitama.

Messi vasakut jalga kaunistas varem detailirikas pilt, kus olid esindatud mõõgad, lilled, inglitiivad ja jalgpall. Mingil põhjusel see argentiinlasele aga enam ei meeldinud ning ta lasi jala tätoveerida üleni tumedaks. Tõsi, alles jäid tema mängijanumber ehk 10 ja jalgpall, samuti palveks kokku seatud käed ja Messi poja Thiago nimi. Kokkuvõttes näeb Messi vasak jalg nüüd kogu aeg välja nii, nagu sinna oleks tõmmatud musta värvi jalgpallisokk. 

Argentina mängib Eesti aja järgi neljapäeva öösel vastu reedet ülitähtsas MM-valikmängus igipõlise rivaali Brasiiliaga. Kuna kolmest viimasest kohtumisest on neil ette näidata vaid kaks viiki ja kaotus Paraguayle, on tabelis langetud kuuendale kohale. Brasiilia on valikturniiri liider, ent samas lahutab meeskondi vaid viis punkti. Lõuna-Ameerikast pääseb otse MMile neli paremat meeskonda, viiendal on võimalus piletit püüda play-off-mängude kaudu.

Foto: Douglas Magno/AFP
Lionel Messi uus jalatätoveering on silmatorkav. FOTO: Scanpix
Lionel Messi uus jalatätoveering on silmatorkav. FOTO: Scanpix Foto: STRINGER/REUTERS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles