Red Bull peab suurejoonelist plaani osta Inglismaa jalgpallimeeskond

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Red Bulli spordidirektor Ralf Rangnick (vasakul).
Red Bulli spordidirektor Ralf Rangnick (vasakul). Foto: SCANPIX

Energiajookide firma Red Bull, kellel on spordimaastikul juba rohkelt võistkondi, on tõsiselt pidamas plaani laieneda Inglismaa jalgpalliturule.

DailyMaili info kohaselt on Red Bulli kontsern kinnitanud, et järgmisena tahetakse siseneda Inglismaa jalgpallimaastikule. Kuulujuttudele lisab õli tulle asjaolu, et firma spordidirektor Ralf Rangnick külastas hiljuti Chelsea, Charlton ja Brentfordi klubide mänge. Kuigi ükski neist kolmest klubist hetkel müügis pole, siis Red Bulli huvi paistab olevat tõsine.

Juba praegu kuulub energiajoogi firma portfooliosse kolm jalgpallimeeskonda, kelleks on Saksamaal mängiv RB Leipzig, Austria meeskond RB Salzburg ja USA liigas osalev New York Red Bulls. Lisaks teeb Red Bull ilma ka F1 sarjas ja ekstreemspordimaailmas, viimaste kuulujuttude kohaselt võidakse oma meeskonnaga siseneda ka autoralli sarja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles