Venno parandas oma hooaja punktirekordit

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno.
Oliver Venno. Foto: Toomas Vara

Türgi võrkpalli meistrivõistlustel nelja vooruga 87 punkti kogunud Eesti koondise diagonaalründaja Oliver Venno nihutas viiendas voorus taaskord enda hooaja punktirekordit, mis alates tänasest on 29. Eelmine rekord oli ühe silma võrra väiksem ja pärines teisest voorust. 

Türgi kõrgliiga viiendas voorus võttis Venno koduklubi Ankara Maliye Milli Piyango koduväljakul vastu tabelis tagapool asuva Tokati Belediye Plevne võistkonna, kelle üle saavutati 3:1 (18, -26, 19, 13) võit. Rünnakul suurepärast 57-protsendilist (42-st 24) efektiivsust näidanud ja üleplatsimängijana 29 punkti kogunud Venno oli selgelt mängu parim, kui eestlase kasuteguriks kujunes harvanähtavalt kõrge +22 punkti. Lisaks kahekümneneljale rünnakupunktile tõi Venno ka kaks bloki- ja kolm pallingupunkti, kirjutas volley.ee.

Kolme võidu ja kahe kaotusega tabelis kolmandaks tõusnud Maliye Milli Piyango läheb laupäeval toimuvas põnevusetenduses võõrsil vastamisi linnarivaali ja valitseva meistri Ankara Halkbankiga, kes sarnaselt Maliye Milli Piyangole on viiest mängust võitnud kolm, mis hetkel tagab tabelis viienda koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles