Video: Eestiga mängiv Belgia leppis soojendusmatšis Hollandiga viiki

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yannick Carrasco (paremal) kaaslastega väravat tähistamas.
Yannick Carrasco (paremal) kaaslastega väravat tähistamas. Foto: PETER DEJONG/AP

Pühapäeval MM-valiksarjas Eestit võõrustav Belgia pidas eile sõpruskohtumise Hollandiga. Mäng lõppes 1:1 viigiga, Belgia värava lõi Madridi Atletico ründaja Yannick Carrasco.

Kuigi kodus mänginud Holland läks mängu avapoolajal Davy Klaasseni realiseeritud penaltist juhtima, suutis Carrasco kohtumise 82. minutil õnnelikust rikošetist seisu viigistada.

MM-valiksarjas koos Eestiga samas alagrupis mängiv Belgia jagab koos Kreekaga H-alagrupi esikohta, olles mõlemad kogunud 9 punkti. Eesti on Bosnia järel neljandal kohal kolme punktiga.

Eesti jalgpallikoondis läheb pühapäevasele mängule vastu selge mänguplaaniga ning kuigi edurivis on probleeme vigastustega, loodab peatreener Martin Reim siiski lahingu anda. «Vastane on väga selge! Selles mõttes küsimärke väga pole, et me ei teaks, kuidas nad mängivad. Loomulikult võib alati mängus olla üllatusi, ka vastased jälgivad ju meie mänge, aga üldjoontes teame nende mängijaid, teame nende oskusi ja tugevusi – ja ka nõrkusi, nii palju kui neid on. Sellest lähtuvalt on meil oma mänguplaan paika pandud,» sõnas Reim.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles