Tallinna Selver alistas kordusmängus Rakvere ja jõudis poolfinaali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Selver
Tallinna Selver Foto: Tairo Lutter

Rakvere Võrkpalliklubi ja Selver Tallinn selgitasid täna viimase meeste karikavõistluste poolfinalisti. Selver, kes oli avamängu kaotanud 2:3, vajas edasipääsuks kas 3:0 või 3:1 võitu, mis ka võtta suudeti. Avageimi võitis Tallinna meeskond 25:23, teises geimis panid omakorda Rakvere mehed paremuse maksma numbritega 26:24. Kolmanda geimi võitis Selver numbritega 25:18 ja neljanda vaatuse 25:17 - seega kokkuvõttes 3:1 võit ja koht poolfinaalis.

Kaks nädalat tagasi toimunud veerandfinaali avamängus alistas Rakvere valitseva Eesti meistri maratonmängus 3:2 (25:23, 25:23, 25:27, 22:25, 17:15). Kui Lääne-Virumaa klubi on parem ka tänases kohtumises, jõuavad nelja parema hulka nemad. Selveri 3:2 võit viiks edasipääseja selgitamise kuldsesse geimi. Tallinna meeskonna 3:0 või 3:1 edu annaks koha poolfinaalis neile.

Ülejäänud kolm veerandfinaali on meeste karikavõistlustel juba peetud. Karikakaitsja Pärnu Võrkpalliklubi alistas esiliigas mängiva TTÜ/Kiili 3:0 ja 3:1. Poolfinaalis lähevad nad vastamisi Järvamaaga, kes oli kuldse geimiga parem TTÜ-st. Rakvere ja Selver Tallinna paari võitja läheb vastamisi Tartu Bigbankiga, kes alistas kahel korral 3:0 esiliigas mängiva Neemeco SK.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles