Williamsi noor piloot peab Verstappenit teerajajaks (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lance Stroll.
Lance Stroll. Foto: SCANPIX

Williamsi vormel-1 meeskonnaga liitunud 18-aastane Lance Stroll sõnas, et tema suureks eeskujuks on Red Bulli 19-aastane sõitja Max Verstappnen. 

Verstappen tuli 2014. aastal vormel-3 sarja Euroopa meistrivõistlustel debüüthooajal kolmandale kohale. Kriitikaud rääkisid toona, et ta on liiga noor, et vormel-1 minna, kuid hoolimata sellest võttis toona 17-aastane Verstappen vastu otsuse liituda kuningliku sarjaga.

«Ta on noorte sõitjate jaoks teerajaja. Ta on näidanud, et noored piloodid suudavad teha hüppe vormel-3 sarjast vormel-1 sarja,» rääkis Stroll.

Stroll ei soovi, et teda Verstappeniga võrdlema hakataks. «Iga inimene on erinevas situatsioonis. Ma ei taha end teistega võrrelda. Kui Max vormel-1 tuli, oli tal samuti kollanokast meeskonnakaaslane. Seda ei saa võrrelda sellega, kui sul on kõrval kogenud partner,» rääkis Stoll, kelle meeskonnakaaslane tuleval hooajal on soomlane Valtteri Bottas.

«Sõitjate võrdlus võib kesta lõputult ning minu töö on enda eesmärkidele keskenduda. Mind ümbritseb suurepärane tiim, kes aitab mul oma asja ajada,» jätkas noormees.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles