Kullamäe: vaatamata kõigele pidanuksime edasi murdma

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu peatreener Gert Kullamäe.
Tartu peatreener Gert Kullamäe. Foto: Kristjan Teedema

Euroopa tasemel korvpallis on tänavusel hooajal kriips peal. BC Tartu ja TLÜ/Kalev peavad veel kumbki kodus ühe FIBA EuroCupi turniiri kohtumise, kuid sisulist tähtsust neil mängudel ei ole. Teisipäeval minetas edasipääsulootuse niinimetatud väike Kalev, kolmapäeval tabas sama saatus Tartut. 

«Väga valus. Varasematel aastatel oleme harjunud sellega, et saame heal tasemel euromänge veebruari lõpuni. Nüüd on aga novembri keskpaigaks kõik läbi,» tõdes Kullamäe. «Jään oma arvamusele kindlaks: vaatamata kõigele pidanuksime end sellest alagrupist edasi murdma.»

Kullamäe sõnul oli kolmeliikmelises alagrupis Pau-Orthez teistest selgelt üle, kuid Austria klubi Redwell Gunners oli igal juhul võidetav. Paraku jäädi neile kodus alla ühe ning võõrsil kolme punktiga.

«Nii nappe kaotusi nimetatakse treeneri kaotuseks… Seepärast ei hakka ma rääkima ka sellest, kas üks või teine mängija suutis mängida oma tasemel või jooksis lati alt läbi. Aga selge see, et oli ka viimaseid,» lausus Kullamäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles