Vetteli sõimu osaliseks saanud Verstappen: raadiosidet ei peaks kõrvalistele inimestele üle kandma (1)

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen.
Max Verstappen. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja sõitja Max Verstappen leidis tänasel pressikonverentsil, et võib-olla tuleks kaaluda raadioside vahendamisest loobumist.

Viimati kavas olnud Mehhiko etapil põhjustas rohkelt vastuolusid Ferrari sõitja Sebastian Vettel, kes sai pahaseks, kui Verstappen tema rünnakut tõrjudes käis korraks rajalt väljas ning keeldus seejärel oma positsiooni loovutamast. «Mine eest, mine eest, raisk. Ta on üks ****, muud midagi,» kurjustas Vettel raadiosides, mis jõudis ka kõikide televaatajateni.

Natuke aega hiljem päris Vettel, kas keegi teine ka näeb, et Verstappen teeb sohki. «Olen ma ainuke või näete te sama? Ta ju pidurdab mind ja Ricciardo tuleb tagant selga, f*ck,» räuskas Vettel, kes pisut veel hiljem saatis pimedasse kohta FIA võidusõidudirektori Charlie Whitingu.

Täna arutati Mehhiko GP-l juhtunut pressikonverentsil ja Verstappen, kes sai Vetteli sõimu osaliseks, leidis, et ehk peaks raadioside jääma vaid asjaosaliste kõrvadele kuuldavaks. «Kui sa oled hetkes sees ja sul on raadio käepärast, siis sa võid öelda halbu asju. Kui panna näiteks jalgpallurile mikrofon külge, siis kujutage ette, kui palju halbu kommentaare tuleks sealt ühes mängus. Ja mitte ainult jalgpallis, vaid ka muudel aladel,» rääkis noor vormelisõitja.

«Arvan, et kui raadio on sulle lähedal, siis see on üsna ohtlik. Võib-olla ei tuleks seda ülekannetes teistele kuuldavaks teha - see oleks üks lahendus. Me sõidame oma võimete piiridel ja adrenaliin on lihtsalt nii kõrgel, seega võib-olla tulevikus, kui see hakkaks avaldama halba mõju nooremale generatsioonile - tuleks raadioside vahendamine ära lõpetada,» lisas Verstappen.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles