Kris Meeke ootab seni töötut Ogieri Citröeni meeskonda

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kris Meeke (keskel) ja Sebastien Ogier.
Kris Meeke (keskel) ja Sebastien Ogier. Foto: SCANPIX

Autoralli MM-sarjas uuest hooajast Citröeni meeskonnas jätkav Kris Meeke ütles, et näeks hea meelega enda kõrval teise sõitjana mitmekordset maailmameistrit Sebastien Ogieri.

Kuna Volkswagen šokeeris hiljuti rallimaailma otsusega, et uuest hooajast nad enam WRC-sarjas ei osale, jäid töötuks nii neljakordne maailmameister Ogier kui ka tema senised tiimikaaslased Jari-Matti Latvala ja Andreas Mikkelsen. Seni pole ametlikult teatatud, kas ja kus keegi nimetatud meestest jätkab, aga Citröeni tiimis sõitev Kris Meeke andis mõista, et tema tervitaks hea meelega enda kõrval Ogieri.

«Mul ei oleks probleemi, kui Sebastien tuleks tagasi Citröeni,» rääkis Meeke prantslasest, kes sõitis Citröenis aastatel 2009-2011. «Ma ei ole seda tiimiga arutanud, aga isiklikust vaatevinklist eelistaksin teda ilmselt samas tiimis kui et ta oleks mõnes veidi paremas autos,» lisas Meeke.

Citröen on lisaks Meeke'ile kinnitanud varem, et nende eest sõidavad uuel hooajal ka Craig Breeni ja Stéphane Lefebvre, kuid spekulatsioonide kohaselt võib kahe viimase mehe lepingus olla punkt, mille järgi on võimalik kokkuleppest taganeda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles