Vettel: loomulikult pole ma Mehhiko karistusega nõus

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel (tagumises reas keskel) selgitas tänasel pressikonverentsil Mehhiko etapil toimunut.
Sebastian Vettel (tagumises reas keskel) selgitas tänasel pressikonverentsil Mehhiko etapil toimunut. Foto: SCANPIX

Sel nädalavahetusel sõidetava Brasiilia etapi eel andsid F1 sõitjad pressikonverentsi ja Sebastian Vettel, kes teenis viimati sõidetud Mehhiko GP-l karistuse, teatas resoluutselt, et tema milleski süüdi ei olnud.

Mehhiko etapi lõpp tõi rohkelt segadust, kui esmalt sõitis Vetteli rünnaku tõrjumiseks üle muru kolmandal kohal olnud Max Verstappen. Vettel nõudis raadiosides üsna konkreetse sõnavõtuga noorele konkurendile karistust ja see määratigi kohe pärast sõitu, mis kergitas kogenud sakslase ise kolmandale poodiumikohale. Vetteli kurvastuseks võeti aga koht ära ka temalt, sest hiljem otsustati, et mitmekordne maailmameister blokeeris pidurdusmaal teda omakorda rünnanud Daniel Ricciardot ja Vettel teenis selle eest 10-sekundilise karistuse, mis kukutas ta hoopis viiendaks.

Tänasel Brasiilia etapi eelsel pressikonverentsil jagasid asjaosalised juhtunu kohta selgitusi ja Vettel leidis, et tema oli puhas poiss. «Ilmselgelt ei nõustu ma tehtud otsusega,» teatas Ferrari mees. «Liikusin vaid korra ette, et oma positsiooni kaitsta, aga arvan, et pärast seda andsin ma Danielile seespool piisavalt ruumi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles