ÜRO halastas Maria Šarapovale

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Šarapova.
Maria Šarapova. Foto: SCANPIX

Tänavuse aasta alguses dopingukontrollis põrunud ja esialgu kahe aasta pikkuse võistluskeelu saanud Venemaa tipptennisist Maria Šarapova saab peagi naasta palliväljakule ning sellega taastuvad ka mitmed tema koostöölepingud.

Meldooniumiga põrunud Šarapova vaidlustas mäletatavasti enda karistuse ja kokkuvõttes vähendati tema spordist eemal olemise aega 15 kuu peale. Seega saab ta võistlusareenile naasta juba järgmise aasta kevadel.

Kui dopingukaristuse määramisel katkesid mitmed sponsorlepingud ja mitmed pandi ootele, siis nüüd hakkab juba jää sulama. Eile teatas ÜRO, et võistluskarussellile naastes on Šarapova taas nende hea tahte saadik.

«Meil on hea meel, et Maria Šarapova saab oma armastatud spordiala juurde naasta plaanitust varem. Seega jätkame temaga koostööd ja temast saab taas hea tahte saadik, kui ta naaseb 2017. aasta aprillis võistlusareenile,» teatas ÜRO pressiesindaja The Guardianile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles