Ränkel jõudis parima eestlasena Olosel poolfinaali

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raido Ränkel.
Raido Ränkel. Foto: NordicFocus

Soomes Olosel peetaval traditsioonilisel esimese lume võistlusel jõudis klassikasprindis ainsa eestlasena poolfinaali ehk kaheksa parema sekka Raido Ränkel.

Eelsõidus 13. koha saanud Ränkel tuli rajale esmalt teises veerandfinaalis, mille ta lõpetas norralase Erik Valnese järel teisena. Poolfinaalis pidi ta tunnistama aga soomlase Ari Luusua ja Valnese paremust ning sellega sai Ränkeli tööpäev läbi.

Peeter Kümmel jäi oma veerandfinaalis viimaseks ehk neljandaks. Koos Ränkeliga teises veerandfinaalis olnud Kein Einaste pidi samuti leppima viimase kohaga. Marko Kilp jäi kolmandas veerandfinaalis kolmandaks.

Meeste võistluse võitis Luusua, kes edestas kaasmaalast Anssi Pentsineni ja Valnest.

Ainsa eestlannana veerandfinaali jõudnud Triin Ojaste lõpetas enda sõidu kolmandana ja sellega sai ka tema võistluspäev läbi.

Naiste võistluse võitis poolatar Justyna Kowalczyk, kellele järgnesid norralanna Anna Svendsen ja valgevenelanna Julia Tihhonova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles