Tänak selgitas, mis teeb Austraalia ralli keeruliseks

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak ja Raigo Mõlder kordasid Walesi MM-rallil elu parimat tulemust, saades teise koha.
Ott Tänak ja Raigo Mõlder kordasid Walesi MM-rallil elu parimat tulemust, saades teise koha. Foto: Timo Anis

Autoralli MM-sarja hooaja viimane etapp sõidetakse tuleval nädalal Austraalias. DMACKi rallimeeskonnas sõitva Ott Tänaku sõnul on Austraalia nauditav ralli, kuid samas tuleb seal olla ettevaatlik.

«Austraalia ralli on väga eriline üritus ning mulle meeldib see. Seal on väga vahelduvad olud, mis teeb sellest tõsise väljakutse. Laiad ning kõvad teed on kiired ja voolavad, mis teeb neil sõitmise eriti nauditavaks. Metsavahelised teelõigud on aga keerulised ning seal tuleb olla ettevaatlik, eriti valguse ja varjude vaheldumisel,» rääkis Tänak DMACKi pressiteate vahendusel.

DMACKi bossi Dick Cormacki sõnul oleks tore, kui meeskond lõpetaks nende ajaloo kõige edukama hooaja hea tulemusega. «Meie mõlemad rehvisegud on näidanud sel aastal kiireid aegu. Kiired katsed ning stardipositsioon peaksid Otile sobima, seega ootame positiivset tulemust.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles