Vladimir Ivanov jõudis Pärnus ITFi turniiril finaali

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov.
Vladimir Ivanov. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Homme lõppeb Pärnus ITFi 10 000 dollari suuruse auhinnafondiga Paf Openi viimane turniir. Sarnaselt esimesele turniirile Tartus on finaalis Vladimir Ivanov, kuid tema vastaseks pole seekord Kenneth Raisma, vaid hollandlane Botic van de Zandschulp.

Pärnu poolfinaalid kujunesid Hollandi ja Eesti vaheliseks maavõistluseks, mis lõppes 2:1 eestlaste kasuks. Eilsele paarismänguvõidule lisandus Ivanovi võit üksikmängus.

Vladimir Ivanovi (ATP 501.) poolfinaali vastane oli Tallinna turniiri võitnud Niels Lootsma (ATP 639.). Nende meeste eelmise kohtumise möödunud nädalal võitis 22-aastane hollandlane, täna õnnestus Ivanovil revanš saada.

Mäng algas tasavägiselt. Teises geimis oli Lootsmal kaks murdepalli, aga ta ei realiseerinud neist kumbagi. Seevastu viiendas geimis jõudis Ivanov murdepallini ja vormistas selle punktiks. Teises setis õnnestus Ivanovil Lootsma esimene servigeim murda, kuid jäi seejärel enda servil 0:40 kaotusseisu. Hollandlane ei suutnud ka seekord ühtegi murdepalli realiseerida ja seisul 6:4, 2:0 andis ta loobumisvõidu, sest talla alla tekkinud villid takistasid mängimist.

Teises poolfinaalis oli Kenneth Raisma (ATP 698.) vastamisi Botic van de Zandschulpiga (ATP 520.).

Raisma mängukindlus polnud selline kui varasemates kohtumistes ja mäng lõppes hollandlase võiduga 6:4, 6:3. Nii jäi ära Tartu turniiri finaali Ivanovi vs Raisma kordusmatš. Hiljem selgus ka Raisma kehvema vormi põhjus. Puusavigastuse tõttu jättis Raisma järgmise matši - paarismängu finaali - mängimata. Pärnu turniiri paarismängu võitjateks krooniti ukrainlane Marat Deviatiarov ja venelane Alexander Vasilenko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles