Eesti sulgpallurid võitsid EM-valikturniiril Leedut

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondis Bulgaarias
Eesti koondis Bulgaarias Foto: Eesti sulgpalliliit

Bulgaarias võistkondliku EM-valikturniiril sai Eesti sulgpallikoondis avakohtumises kindla 4:1 võidu Leedu üle. 

Edukalt alustasid segapaarismängus Kristin Kuuba ja Mihkel Laanes, kes võitsid 21:13, 21:12 Edgaras Slusnyse ja Gerda Voitechovskaja. Teise võidupunkti tõi üksikmängus Raul Must, kes oli parem Karolis Eimutaitisest 21:10, 21:11.

Ainsa punkti sai Leedu naiste üksikmängus, kui Akvile Stapusaytite (BWF 89.) sai tund aega kestnud pingelises mängus jagu Getter Saarest (BWF 116.) 21:18, 22:24, 23:21. Otsustava võidu said eestlased meeste paarismängus, kui Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner alistasid 21:14, 21:6 Karolis Eimutaitise ja Edgaras Slusnyse.

Viimase võidu vormistasid Kristin Kuuba ja Helina Rüütel naiste paarismängus Vytaute Fomkinaite ja Gerda Voitechovskaja vastu 21:12, 21:17. Finaalturniirile Poolas pääseb alagrupi võitja. Eesti kohtub homme Fääri saartega ja pühapäeval seisab ees vastasseis eeldatava alagrupi favoriidi Bulgaariaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles