Hiina MK-etapil pääses põhiturniirile viis Eesti vehklejat

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Irina Embrich
Irina Embrich Foto: Sander Ilvest

Hiinas Suzhous peetaval naiste epee MK-etapil kvalifitseerusid põhiturniirile ehk 64 parema hulka kõik viis võistlustules olnud Eesti naisvehklejat.

Irina Embrich ja Katrina Lehis ei pidanud tänu kõrgele asetusele maailma edetabelis eelringides vehklema ja said põhitabelisse vastavalt 6. ja 15. asetuse. Homme kohtub Embrich Eesti aja järgi kell 05.55 hommikul hiinlanna Yaping Wangiga, Lehis kell 04.40 jaapanlanna Rie Ohasiga.

Nii Kristina Kuusk kui ka Nelli Paju said alagrupiturniiril mõlemad 5 võitu ja kaotuse ning tagasid sellega otse pääsu 64 hulka. Kuusk kohtub homme kell 05.05 hiinlanna Yingming Hou`ga, Paju kell 05. hiinlanna Peiying Zhongiga.

Julia Beljajeva kohtub 64 hulgas itaallanna Giulia Rizziga. Kohtumine algab Eesti aja järgi kell 04.15. Tänasel kvalifikatsiooniturniiril sai Beljajeva 3 võitu ja 3 kaotust ning alistas seejärel pääsuks põhiturniirile jaapanlanna Haruna Baba 15:11.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles