Avapoolaja Tarvaga võrdselt mänginud Kalev/Cramo sai meistriliigas esimese võidu

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo - Astana.
Kalev/Cramo - Astana. Foto: Tairo Lutter

Eesti korvpalli meistrivõistlustel sai oma esimese võidu kirja valitsev meister Kalev/Cramo, kes alistas Rakvere Tarva 107:77.

Kodust hooaega kaotustega Raplale ja Tartule alustanud Kalev/Cramo kaotas küll avaveerandi 25:27, kuid juhtis poolajaks 50:48. Kolmandal veerandil pani pealinnaklubi oma paremuse maksma ning võitis kohtumise lõpuks 30 punktiga.

Võitjate parim oli 17 punkti visanud Martin Dorbek. Kaksikduubli sai kirja Mark Tollefsen (14 punkti ja 10 lauapalli). Demonte Harperil jäi kaksikduublist puudu vaid kaks punkti - ta viskas 8 silma ning andis 10 korvisöötu. Tarva resultatiivseim oli 26 silma visanud Justin Baker, Timo Eichfuss kogus 19 silma.

Topeltmängu võitnud Kalev/Cramol on nüüd turniiritabelis kirjas kolm kaotust ja kaks võitu, Tarval aga kaks võitu ja viis kaotust. Tabeli tipus on Tartu Ülikool, kes pole seni veel kordagi kaotanud. 

Teises tänases mängus võitis Pärnu kodus Audentest 101:55. Vaidotas Volkus viskas võitjate kasuks 26 silma. Audentese parim oli 24 punkti visanud Ron-Arnar Pehka. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles