Venno röövis valitsevalt Türgi meistrilt punkti

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno.
Oliver Venno. Foto: Toomas Vara

Võrkpallikoondislase Oliver Venno koduklubi Ankara Maliye Milli Piyango mängis Türgi meistrivõistlustel maha 2:1 eduseisu ja kaotas numbritega 2:3 tiitlikaitsjale Ankara Halkbankile. Siiski saab seda tulemust Maliye Milli Piyango jaoks pidada pigem kordaminekuks, kirjutab volley.ee.

Võõrsil peetud mängus tasavägiselt kulgenud avageimi enda kasuks kallutanud ja kolme geimi järel 2:1 eduseisu asunud  Piyango pidi lõpuks leppima 2:3 (28, -17, 25, -17, -13) kaotusega.

Oliver Venno kogus linnarivaali vastu üleplatsimängijana 21 punkti, realiseerides 42 rünnakust 19 (45 protsenti) ja lisades kaks pallinguässa. Miinuspoolele saab kanda kuus pallingu- ja üksteist rünnakueksimust (sealhulgas neli blokki ja seitse omaviga). 

Kuue vooru järel turniiritabelis neljandat kohta hoidev Maliye Milli Piyango läheb järgmisena võõrsil vastamisi tabelis tagapool asuva Afyoni meeskonnaga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles