Tammemaa koduklubi tõusis Prantsusmaal esikohta jagama

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timo Tammemaa rünnakul.
Timo Tammemaa rünnakul. Foto: cev.lu

Prantsusmaa võrkpalli kõrgliigas olid reedel tules kogu Eesti meeste kolmik. Võitu aitasid sepistada Ardo Kreek ja Timo Tammemaa, Andri  Aganitsa panus oli seekord napivõitu.

Toulouse - Nice 3:1 (18, -21, 27, 24). Timo Tammemaa tõi võitjatele 12 punkti (+9), sellest viis blokis. Nice meeskonda ei aidanud piisavalt ka lätlase Hermans Egleskalnsi 29 (+14) punkti, talle tõsteti 50 korda.

Pariis - Poitiers 3:1 (23, -19, 23, 23). Ardo Kreek kogus võitjatele 11, Andri Aganits kaotajatele neli punkti.

Kaheksa punktiga tõusid esikohta jagama Montpellier ja Toulouse, üks punkt vähem on Pariisi meeskonnal. Blokeerijate edetabelis on Aganits esimene ja Tammemaa neljas. Mõnel meeskonnal on neljanda vooru mängud veel pidamata - ka Rennes´il teises divisjonis (Kert Toobal).

St Raphaeli naiskond alistus kodulinnas mänginud Beziers´le 1:3 (19, -5, -16, -16). Anna Kajalina sai kirja vaid neli punkti, lüües 17 tõstest punktiks vaid kaks (12%). Võitjapoolel kogus parimana 22 punkti tänavu ka meie publikule tuttav rootslanna Isabelle Haak. Beziers juhib nelja võiduga neljast võimalikust, Kajalina klubil on neljast mängust üks võit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles