Ajalugu teinud McGregor: kasutan võimalust ja ei vabanda kellegi ees

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor tähistamas Eddie Alvareze alistamist.
Conor McGregor tähistamas Eddie Alvareze alistamist. Foto: SCANPIX

Vabavõitlussarjas UFC tegi ajalugu iirlane Conor McGregor, kes tõusis esimeseks meheks, kellel on üheaegselt kaks UFC meistrivööd. Läinud ööl nokauteeris McGregor teises raundis Eddie Alvareze. Võidu järel lasi McGregor taas keelepaelad valla ning andis maailmale teada, et just tema on kõige kõvem ja ägedam vabavõitleja.

«Olen naeruväärsitanud kõiki oma vastaseid. Tahan südamepõhjast öelda, et kasutan seda võimalust ja ei vabanda kellegi ees,» teatas ekstaasis McGregor matšijärgses intervjuus. «Kahekordne meister võib teha, mida ta ise tahab.»

28-aastane iirlane hoidis varasemalt enda valduses sulgkaalu tiitlit, kuid nüüd on tema käes ka kergkaalu meistrivöö.

«Minu unistused on saanud reaalsuseks. See kõik näeb minu jaoks väga hea välja,» teatas iirlane, kes muuhulgas avaldas, et saab peagi ka isaks.

«Minust saab järgmisel aastal isa. Ma ei teagi, kuidas sellesse suhtuda. Võtan pärast lapse sündi veidike aega ja vaatan, kuidas end seejärel tunnen,» teatas ta.

Samas teatas McGregor, et ta soovib maha istuda võitlussarja UFC uute omanike Ari Emaneuli ja Patrick Whiteselliga ning rääkida enda võimalikust osalusest sarjas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles