Ajalugu teinud McGregor esitas bossidele ultimaatumi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor tegi ajalugu ning valitseb UFCs kahte kaaluklassi.
Conor McGregor tegi ajalugu ning valitseb UFCs kahte kaaluklassi. Foto: Julio Cortez/AP

«Tahan südamepõhjast öelda, et kasutan seda võimalust ega palu kellegi ees vabandust. Kahekordne meister võib teha, mida ta ise tahab,» ütles iirlasest vabavõitleja Conor McGregor pärast ajaloolist võitu Eddie Alvareze üle. Ta on nüüd UFC sulgkaalu ja kergkaalu meistrivööde omanik.

McGregor on mõlemad tiitlid võitnud näiliselt kergelt. Kui sulgkaalu valitsejaks tõustes nokauteeris iirlane möödunud aastal Jose Aldo 13 sekundiga, siis kergkaalu meistrivöö võitis ta teises raundis. McGregor läks matšile vastu enesekindlalt ning tema kannatlik võitlusstiil kandis vilja juba esimeses raundis, mil ta lõi Alvareze kolmel korral põrandale.

Teises raundis tundis McGregor end juba nii mugavalt, et pani oma üleoleku näitamiseks mõlemad käed selja taha. Mõni hetk hiljem nokauteeris ta Alvareze neljalöögilise seeriaga. See oli iirlase karjääri 18. nokaut, võite on tal nüüd 21 ning kaotusi kolm. Pärast kolmevõidulise seeriat matšile läinud Alvarez sai karjääri 28 võidu kõrvale viienda kaotuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles