Pahase Alonso ähvardus: järgmisel korral sõidan Vettelile sisse

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso ning Sebastian Vettel Brasiilias sõitmas.
Fernando Alonso ning Sebastian Vettel Brasiilias sõitmas. Foto: SCANPIX

Eile sõidetud vormel-1 sarja Brasiilia etapi järel oli püha viha täis Fernando Alonso.

Alonso pidi keerulistes vihmastes tingimustes oma McLareniga võitlema Sebastian Vetteliga, kes tahtis hispaanlase asemel kerkida seitsmendale kohale. Ferrari roolis istuv sakslane ründaski Alonsot 11. kurvis ning kontakti vältimiseks pidi viimane rajalt korra välja sõitma, mistõttu Vettel saigi hispaanlasest mööda.

Alonso rääkis etapi järel, et seekord oli tal väljasõitmisega õnne, kuid alati ei pruugi nii hästi minna ja Vettelile tuleb varem või hiljem õppetund anda. «Selles kurvis oli raja kõrval lihtsalt asfalt, seega kasutasin seda lõiku ja midagi ei juhtunud, aga kui seal oleks olnud sein, siis oleksin põrutanud kas sinna sisse või talle endale otsa. Ilmselt järgmisel korral just nii lähebki - sõidan talle otsa ja ta kaotab rohkem punkte kui mina. Ühel hetkel peab lihtsalt keegi talle otsa sõitma, et ta saaks aru, et rada kuulub kõigile,» rääkis pahane Alonso, kes lõpetas sõidu 10. kohaga.

Vettel sai kokkuvõttes viienda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles