Nico Rosberg: võin teise kohaga elada küll

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg.
Nico Rosberg. Foto: SCANPIX

Eilsel Brasiilia F1 etapil teise koha saanud, aga endiselt meistritiitlit jahtiv Nico Rosberg tunnistas, et eilse tulemusega tuleb rahul olla.

Tugevas vihmasajus ja rasketes oludes peetud etapile startis Rosberg teiselt kohalt oma tiimikaaslase Lewis Hamiltoni selja tagant. Kuigi sõidu algfaasis möödus Rosbergist mõneks ajaks Red Bulli sõitja Max Verstappen, siis tiimi rehvivahetuse taktika tõttu pidi Verstappen veidi vähem kui 20 ringi enne lõppu alustama sõitjaterivi lõpust ja jõudis küll kolmandale kohale välja, kuid Rosbergi enam ohustada ei jõudnud.

Teise koha saanud sakslane, kes võidu korral oleks kindlustanud maailmameistritiitli, ütles, et eilsel tulemusel pole viga. «Lewis tegi head tööd. Tingimused olid väga keerulised, seega saan täna öelda, et võin teise kohaga elada küll,» ütles Rosberg.

Tänavuse hooaja meister selgub novembri viimasel nädalavahetusel Abu Dhabis. Rosbergil on liidrina koos 367 punkti, Hamiltonil 355.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles