Hamilton viimasest etapist: vahet pole, kuidas sõidan

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: Ricardo Mazalan/AP

Lewis Hamilton vaatas tagasi eile toimunud Brasiilia GP-le ning jõudis järeldusele, et tema meeskonnakaaslasel ning MM-sarja üldliidril Nico Rosberg ei suutnud kuidagi talle vastu saada.

Hamilton tuli Brasiilias üle finišijoone esimesena, tema Mercedese meeskonnakaaslane Rosberg sai suuresti tänu Red Bulli halvale taktikavalikule teise koha. Kahe mehe vahe enne hooaja viimast Abu Dhabi etappi on 12 punkti, mis tähendab, et Hamilton peab lootma sellele, et Rosberg ei jõuaks esikolmikusse. Samal ajal peaks ta ise etapi võitma.

«Nico teeb täpselt seda, mida ta tegema peab – ta lõpetab lihtsalt võidusõidu ning tal pole mingeid probleeme. Olen aga õnnelik, et sain kõigist jagu. Suutsin sama autoga Nico alistada ning heas vormis Nico ei suutnud mulle mitte kuidagi vastu saada,» rääkis Hamilton.

Hamilton jätkas sama retoorikaga, mida ta viimased kaks kuud juba rääkinud on. «Olen keerulises seisus. Erilist vahet pole, kas ma sõidan sama hästi nagu ma praegu sõidan, sest olen sel aastal juba nii palju kaotanud. Alla ma aga ei anna, sest kõike võib juhtuda,» jätkas Hamilton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles