Bolt: mul oli naistele raske ära öelda (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt ja brasiillanna Jady Duarte
Usain Bolt ja brasiillanna Jady Duarte Foto: SCANPIX

Jamaica üheksakordne olümpiavõitja Usain Bolt on tuntud ka naistemehena. Nüüd rääkis mees, et tal on lihtsalt väga raske naistele ei öelda.

Bolt selgitas oma elulooraamatus, et erinevates paikades suhtutakse staaristaatusesse erinevalt. «Arenenud ning vaesemates riikides on väga erinev arusaam sellest, kuidas staarid elama peaksid. Kasvasin üles Jamaicas ning mul oli raske naistele ei öelda, kuna nad viskasid end mulle lihtsalt ette,» kirjutab Bolt.

Rio olümpial tõestas Bolt enda sõnu, kui tähistas oma sünnipäeva seksika tudengi ning üliohtliku narkoparuni Dina Terrori lesega. Sama õhtu jooksul tegi ta teisigi kõrvalhüppeid, kuid tegelikkuses on mehel soov lõpuks maha rahuneda ning oma pere luua. «Tahan lapsi saada, kuid olen veidi närviline. Tahaksin väga poega, aga samas võtavad lapsed väga palju aega. See tähendab, et tahan selleks täiesti valmis olla,» selgitas Bolt.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles