Ärev märk: Margus Hunt jäeti Bengalsi koosseisust välja (1)

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt
Margus Hunt Foto: Kaarel Täll

Ameerika jalgpalluri Margus Hundi koduklubi Cincinnati kaotas NFL-is ööl vastu teisipäeva võõrsil New York Giantsile 20:21. Hunt jäeti sel hooajal esimest korda koosseisust välja ja Eestist pärit äärekaitsja tuleviku osas on taas kerkinud üles tumedad pilved.

Hiljuti sõlmis Bengals lepingu äärekaitsja Wallace Gilberryga, kes kuulus sama meeskonna ridadesse ka hooaegadel 2012-2015. Just Gilberryt peeti mitme aasta jooksul Benglasi kaitseliini liidriks.

Selle aasta aprillis sõlmis ta lepingu Detroit Lionsiga, kus sai põhihooajal kaasa teha vaid neli mängu, kuna sai vigastada. 4. oktoobril teatas Lions, et Gilberryst saab vabaagent, mis tähendas, et mees võis hakata endale uut tööandjat otsima. Bengals haaras härjal sarvist.

Cincinnati senise hooaja jooksul on Gilberryst tühjaks jäänud kohta täitnud äärekaitsjad ehk defensive endid Margus Hunt ja Will Clarke, kes omavahel mänguaega jagavad. Tihenenud konkurentsis jäi sedapuhku kaotajaks Hunt, keda ei antud isegi mänguks üles.

Bengals on AFC põhjadivisjonis kogunud kolm võitu, viis kaotust ja teinud ühe viigi. Juba pühapäeval minnakse koduväljakul vastamisi Buffalo Billsiga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles