Tribüünid sinimustvalgeks: Eesti jalgpallifännid koguvad raha uue suure lipu jaoks

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fännid Eesti - Kreeka kohtumisel.
Fännid Eesti - Kreeka kohtumisel. Foto: Tairo Lutter

Seoses Lilleküla jalgpallistaadioni laiendamisega ja sellega, et 2017. aasta juunis peab Eesti koondis MM-valikmängu Belgiaga juba uuenenud staadionil, plaanib fännide ühendus Jalgpallihaigla tribüünile tuua uue suure Eesti lipu.

Jalgpallihaigla sõnul oleks uus lipp staadioni uuenduse ja fännitribüüni laiendamise väärikas pühitsemine. Uus lipp tuleks mõõtmetega 13,5x21,2m ehk praegustest lippudest palju suurem, saades sellega suurimaks teadaolevaks Eesti rahvuslipuks. Kuna uue lipu valmistamine on üsna kulukas, siis on Jalgpallihaigla sõnul iga euro suureks abiks ning samm lähemale projekti teostumisele.

Toetusi uue lipu valmistamiseks ootab MTÜ Jalgpallihaigla oma kontole EE697700771000728459 (LHV Pank) või EE692200221019232745 (Swedbank). Selgitusse palutakse lisada märge «suur lipp» ning oma nimi. Kõik toetajad leiavad äramärkimist Jalgpallihaigla kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles