Hundi taandamine tulemust ei toonud

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt
Margus Hunt Foto: Kaarel Täll

Cincinnati Bengalsi äärekaitsja Margus Hundi pea kohale kogunevad tumedad pilved. Esmaspäevases mängus New York Giantsiga ei pääsenud eestlane esimest korda sel hooajal 46 mehe hulka, kes mänguks üles anti. Hundi nelja aasta pikkune leping Bengalsiga lõppeb selle hooaja järel ja viimaseid arenguid arvestades ennustatakse, et Hundi saaga liigub klubivahetuse poole. Seekord jätsid treenerid Hundi küll mängust eemale, kuid tulemust see ei toonud: Giantsile kaotati 20:21.  

Eelmisel nädalal ei pidanud Bengals ühtegi mängu, kuid samal ajal vaadati hoolega ringi mängijateturul. Kaitseliini tugevdati kogenud Wallace Gilberryga, kes tegelikult on Cincinnati fännidele tuttav mees. 31-aastane Gilberry kuulus Bengalsisse ka aastatel 2012–2015, mil teda peeti üheks kaitseliini liidriks.

Nüüd tekitas mehe tagasitulek vastakaid reaktsioone. Paljud usuvad, et Gilberry pole enam oma parimate päevade tasemel ja tegemist oli mingis mõttes hädakäiguga, et lekkivat kaitseliini kuidagi lappida. Pärast eelmist hooaega loobus Bengals kogenud kaitsja teenetest ning Gilberry liitus Detroit Lionsiga. Arvati, et tema parim enne on möödas. Lionsis sai ta peagi vigastada ning leping lõpetati. Nüüd jõudis Alabamas sündinud mees ringiga tagasi Cincinnatisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles