Ivanov teenis Soome turniiri avaringis loobumisvõidu

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov.
Vladimir Ivanov. Foto: Erakogu

Vladimir Ivanov (ATP 501.) alustas Helsinkis 25 000 dollari suuruse auhinnafondiga ITF tenniseturniiri võiduga. Ligi kaks tundi kestnud mäng algas tasavägiselt, kuid Tallon Griekspoor (ATP 338) murdus otsustavas setis ja kohtumine lõppes tulemusega 6:7(1), 6:4, 4:0.

Griekspoor oli Ivanovile juba kolmas hollandlasest vastane viie päeva jooksul. Reedel alistas Ivanov Pärnus Paf Openi poolfinaalis Niels Lootsma (ATP 553) ja laupäeval kaotas finaalis Botic Van de Zandschulpile (ATP 493), vahendas tennis.ee.

Tänane vastane oli neist veel kõrgema edetabelikohaga. Esimese seti alguses murdis Griekspoor Ivanovi servigeimi, aga Ivanov vastas samaga. Tasavägise mänguga jõuti kiiresse lõppmängu. Seal leidis 20-aastane hollandlane mängukindluse ja loovutas Ivanovile vaid ühe punkti. Teises setis jagus tasavägist mängu seisuni 2:2. Ivanov murdis vastase pallingu viiendas ja üheksandas geimis ja viis kohtumise otsustavasse setti. Kolmandas setis murdus vastane lõplikult, ta kaotas 14 punkti järjest ja vihjates vasaku käe valule jättis seisul 0:4 mängu pooleli.

Ivanovi teise ringi vastane selgub Masi Sarpola (FIN) ja Jonathan Mridha (SWE) vahelisest kohtumisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles